Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: آیت الله طباطبایی نژاد با بیان اینکه در مواجهه با کودکان باید رفتار کودکانه داشت، والدین را مهم ترین عنصر برای آموزش نماز دانست و از اینکه والدین فقط از نمره نگرفتن فرزندانشان ناراحت می شوند، انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خمینی شهر، دختران پایه سوم ابتدایی در دارالقران اهل البیت گرد هم جمع آمدند تا آغاز عبادت و بندگی خود را جشن بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این مراسم که آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان خطاب به دانش آموزان گفت: شما اولین سال تکلیف خود را شروع نموده اید، نماز خواندن و روزه گرفتن سخت است ولی وظیفه داریم که به دستور خدا عمل کنیم.

 

وی با بیان این مطلب به دانش آموزان که حالا شما به جایی رسیده اید که خداوند میداند که میتوانید تکلیفتان را انجام دهید، ادامه داد: نماز از تکالیفی است که بر دوش شما و همه انسانها گذاشته شده، اولین تکلیفی که در سه نوبت  صبح و ظهر و شب باید خوانده شود.

 

 وی اظهار داشت: شما باید طریقه صحیح نمازخواندن را از هم اکنون یاد بگیرید، اینطور نیست که بگویید ما کوچک هستیم و تند نماز بخوانیم یا غلط هم بخوانیم اشکالی ندارد.

عضو خبرگان رهبری متذکر شد: قرائتتان باید صحیح باشد، در نماز همه ذکرها که باید در حال آرامش باشد، سوره حمد و توحید را که میخوانید پا به پا نشوید تا در رکوع کاملا خم نشده اید ذکر رکوع را نگویید و تا کاملا بلند نشده اید «الله اکبر» نگویید، اگر بزرگترها هم اینگونه عمل میکنند در اشتباه هستند.

 

آیت الله طباطبایی در ادامه توضیح داد: مادرها باید احکام را بدانند، گاهی تاسف میخورم که مادران از کم گرفتن نمره فرزندان خود ناراحت میشوند، والدین باید قبل از تکلیف حمد و سوره را به فرزندان خود آموزش دهد و احکام  نماز را آموزش بدهند چون باید به روش صحیح نماز بخوانند  و این برعهده پدر و مادرهاست.

 

وی با ذکر این مطلب که غیر از نماز باید حق دیگری را ادا کنید و وظیفه  شماست  که همیشه باید انجام می دادید و الان که به سن تکلیف رسیده اید حتما باید انجام دهید، تصریح کرد: غیر از مساله نماز و روزه که امروز باید تصمیم بگیرید و انجام بدهید، احترام به پدر و مادر است و شما باید به والدینتان احترام بگذارید.

 

امام جمعه اصفهان در ادامه تو ضیح داد: مساله مهم دیگری که دشمنان برای آن تلاش میکنند و میخواهند دختران ما رعایت نکنند «حجاب» است، بدانید که دشمنان دلشان میخواهد که دختران ما بی حجاب باشند بنابراین ما نباید از دشمنان الگو بگیریم، آنها سرمشق ما نیستند بلکه حضرت زهرا(س) سرمشق ماست و دستور خداست که زنان و دختران باید حجاب خود را رعایت کنند و پیش مردان نامحرم صورتشان باز نباشد و زیاد حرف نزنند.

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در پایان سخنانش با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) بر اهمیت رفتار کودکانه در مواجهه با کودکان تاکید کرد.

 

پایان پیام/121

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله رمضانی: علمای مسلمان باید صلح عادلانه را در جهان اسلام تبیین کنند

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت الله رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) شامگاه چهارشنبه 19 اردیبهشت در نشست شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی که در بغداد برگزار شد، درباره تهدیداتی که امروز در دین اسلام وجود دارد اظهار داشت: برخی افراد مفهوم اسلام را دگرگون می کنند مثل تفکر داعشی که به عنوان یک خطر محسوب می شود.
 
وی به تهدید دوم یعنی اسلام لیبرال اشاره کرد و گفت: اسلام لیبرال در صدد است برای احکام شریعت جایگزین قرار دهد، مثلا در انگلستان به هنگام اقامه نماز جماعت، علاوه بر خواندن نماز به زبان عربی، آن را به انگلیسی هم می خوانند.
 
رمضانی تهدید سوم که توسط عده ای از روشنفکران ارائه شده، را اسلام رحمانی عنوان کرد و گفت: این اسلام رحمانی نباید در برابر مقاومت قرار بگیرد بلکه باید در کنار آن باشد زیرا مقاومت بستر انتشار رحمت الهی است.
 
وی افزود: واژه دیگر صلح مطلق است که ما در آیات و روایات به هیچ وجه صلح مطلق نداریم مثل برخی کشورها که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند. در صورتی که صلح عادلانه صحیح است و علمای ما باید این را تبیین سازند.
 
رمضانی در ادامه از کرامت به عنوان یک اصل ایجابی و از ظلم به عنوان یک اصل سلبی نام برد و افزود: امیدواریم بتوانیم اسلام جاوید را که پاسخگوی تمام پرسشهای فکری و اخلاقی و عملی است، به اجرا درآوریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری در کودکان از آثار مخرب استفاده بی‌رویه از فضای مجازی است
  • آیت الله رمضانی: علمای مسلمان باید صلح عادلانه را در جهان اسلام تبیین کنند
  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • مواجهه غرب با دانشگاهیان معترض نمایش بی‌اعتباری ادعاهایشان است
  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید